Hvem er vi

TM Rustfri Stål ApS

TM Rustfri Stål blev grundlagt i 1980. Vi har således mere end 35 års erfaring som leverandør til de største virksomheder og ingeniørfirmaer inden for branchen.

Vi er en ordreproducerende virksomhed som leverer til både fødevare- pharma og kemisk industri.

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har fuld tillid til os, og det er altid vores mål at levere rette vare, i rette kvalitet og til rette tid! Ca. 90% af vores produktion sendes videre til eksport. Vi er således vant til at arbejde “internationalt”.

Vi fremstiller både komplette small-scale anlæg og delkomponenter til f. spraytørring og inddampning, samt en del special- opgaver, gerne med udfordring til håndværk. Vi arbejder ikke med jern.

Vores svejsere er certificeret efter DS/EN ISO 9606, ligesom vores svejsebænk (langsømsautomat) er certificeret.

Som mindre virksomhed er der selvfølgelig arbejdsprocesser vi ikke selv udfører, bl.a. af hensyn til arbejdsmiljø og miljø (f.eks. bejdsning), men vi har det nødvendige samarbejde med andre specialistvirksomheder her i området for at kunne levere rette kvalitet.

Om mig selv kan fortælles, at jeg er udlært kleinsmed (ikke her i firmaet). I 1988 blev jeg uddannet som maskintekniker (driftlinien). Efter 2 år her i firmaet, var jeg rejsemontør/supervisor i ca. 5 år, hvor jeg fik international erfaring med mejerimontage, montage af båndtørrere, tørrekamre og inddampere.

I 1996 kom jeg tilbage hertil. Kort tid efter, gennemførte min far, som startede virksomheden, og jeg, et gnidningsløst generationsskifte.

Carsten Hansen Ejer og daglig leder.